Vackra porträtt att uppskatta hela livet

Framhäver din styrka

Du kommer att känna dig bortskämd i vackra kläder och ett glas alkoholfritt bubbel innan fotograferingen, och bilderna kommer att framhäva din inre styrka: den här dagen är till för Dig!

Magiskt ljus

Vi bokar fotograferingen lagom till solnedgången eller soluppgången för att fånga det vackraste ljuset dagen har att erbjuda och som ger dina bilder den där magiska känslan.

Vackra miljöer​

Du kommer att fotograferas på en av mina noggrant utvalda platser i Stockholm som jag har valt specifikt för deras ljus, omgivning och känsla; allt för att dina bilder ska representera Dig.

 

 

Du behöver inte gifta dig eller vara gravid för att ha en anledning till att investera i vackra bilder på dig själv.

Varje dag gör vi saker som går förbi osedda, därför är det otroligt viktigt att vi hyllar oss själva. Ett vackert porträtt på dig själv är ett bra sätt att göra det på, och bilderna vi skapar tillsammans kommer du att uppskatta resten av ditt liv.

Jag skapar en plats för dig framför kameran där du och din styrka får ta det utrymme du förtjänar i en vacker klänning på en vacker plats. 

Investera i dig själv

Du står i fokus: den här fotograferingen är till för dig! Du kommer att få glömma vardagen för en stund och känna dig stark. Jag anser att Du och Din resa är det perfekta exemplet på något som bör förevigas på bild – vart du än är i livet – och bilderna du går hem med kommer att framhäva din styrka och självständighet.

Inga av kvinnorna du ser här är modeller, utan de är helt vanliga människor som aldrig har stått framför en kamera på det här sättet förut: du kommer att känna dig avslappnad, bekväm och omhändertagen och välkomnas till fotograferingsplatsen med ett glas alkoholfritt bubbel och god choklad att njuta av mellan tagningarna (OBS! ingår endast i det stora och mellanstora paketet).

närbild på blond kvinna
kvinna i björkskog med rosa rosor

Om fotografen

Jag är en dagdrömmande hobbyäventyrare som älskar att skriva om berg och hav, skratta till stand-up, klappa på gulliga djur och titta på skräckfilm. Jag bor i Stockholm men föddes i Västerås. Min historia är mörk och idag lever jag med Komplex PTSD, men mitt liv vände när jag fyllde 30 och insåg att det är jag som bestämmer hur mitt liv ska se ut: jag bestämde mig då för att det ska bli allt jag någonsin drömt om, och på ett års tid har jag kommit en bra bit på vägen. 

Bildskapandet har varit livsnödvändigt för att jag ska orka bearbeta mina trauman: genom kameran kan jag uttrycka styrka, känslor och skapa en moodboard över hur jag vill att framtiden ska se ut och nu vill jag göra detsamma för andra kvinnor: det är det finaste och mest värdefulla arbete jag någonsin har haft.

woman in forest fairytale photography

Såhär går det till

Skicka din förfrågan så tidigt som möjligt: jag tar emot ett begränsat antal bokningar per månad för att kunna säkra kvaliteten på bilderna då jag planerar varje fotografering noggrant och anpassar den utefter dig. Möjlighet till ombokning om vädret skulle sätta stopp blir också större!

Om det finns tid till dig så bokar vi in dig i kalendern. Vid bokning betalar du en bokningsavgift på en bokningsfaktura och får tillgång till din moodboard online. Fakturan garanterar din bokning, och dras av på slutfakturan du betalar i samband med bilderna. 

Vart du än är i livet kan ett vackert porträtt spegla det eller bli en byggsten i den historia du vill fortsätta skriva, och jag lägger ner mycket kärlek på att planera och skräddarsy din fotografering så att den passar just dig. Därför får du berätta om dig själv, när du känner dig som starkast, och vad du gillar när det kommer till ljus, plats, känsla och annat som inspirerar dig.

Du får sedan tillgång till en skräddarsydd moodboard där jag har samlat inspiration till din fotografering. Du har också möjlighet att bidra med bilder du tycker om och inspireras av i bokningsformuläret nedan.

Moodboard Sabina Hannila fine art porträtt stockholm

Det absolut viktigaste för mig är att du känner dig stärkt av upplevelsen – du kommer att gå hem med en serie bilder som du kommer att uppskatta och älska i många år. Jag lägger ner mycket kärlek på att planera din fotografering och använder mig bland annat av moodboards skräddarsydda för dig. 

körsbärsblommor i kungsträdgården is på skön vinter golden hour Skog med grön mossa

Själva fotograferingen sker  utomhus på en av mina vackra utvalda platser här i Stockholm. Du välkomnas till den plats jag har valt ut åt dig med ett glas alkoholfritt bubbel, jordgubbar och choklad (OBS! ingår endast i det stora och mellanstora paketet) för att gå igenom de planerade bilderna och för att göra andra förberedelser. Du får känna dig bortskämd och omhändertagen – den här dagen är till för DIG. Sedan börjar vi fotografera! 

Fyra dagar efter fotograferingen får du ett urval på 30 färdigredigerade bilder. Det här är våra bästa bilder från dagen. Av dem väljer du ut de antal bilder som ingår i ditt paket, och du kan självklart också välja till extra bilder.

Extra bilder kostar 250 kr/st, och sedan kan du välja till något av följande paket:

10 bilder (5st extra): 1000kr

20 bilder (15st extra): 2500kr

En Fine Art utskrift på 30x40cm ingår i ditt paket, och du kan självklart köpa till fler printar för 1000kr styck.

Dina bilder levereras alltid med en version högupplösta bilder (5616×3744 px, 300dpi) samt en version skärmupplösta (2048×1365 px 300 dpi). Vid publicering anger du mig som fotograf, och ingen redigering av bilderna i efterhand, annars har du fri användning. 

När du bokar en fotografering skapar jag en moodboard efter dig och dina önskemål, där bestämmer vi också önskat ljus och känsla. Om detta ljus inte överensstämmer med vädret så bokar vi alltid om fotograferingen, även vid kraftig vind, regn eller snöfall. Du kan vara trygg i att jag alltid kommer välja en dag med de bästa förutsättningarna för våra planerade bilder.

Dessa fantastiska klänningar får du välja och vraka mellan till din fotografering! De är i storlekar mellan M-XL och vi använder nålar för att få till passformen.

Varför fotograferar du endast kvinnor?
Vi lever i en mansdominerad värld och det finns tillräckligt med bilder på män – det är vår tid nu! Jag vill visa den kvinnliga styrkan för det är vi som kommer ta världen framåt.

Fotar du också min partner eller mitt syskon?
Den noggranna planeringen jag gör innan en fotografering är skräddarsydd för dig för att du ska få en så exklusiv och fin dag som möjligt, därför erbjuder jag inte fotografering av partner eller barn.

Smink, hår och kläder
Jag har vackra klänningar och blusar du får välja mellan till två olika stilar, men du får också väldigt gärna ta med dig egna kläder och rekvisita: den där finklänningen du köpte för länge sen som numer ligger och samlar damm i garderoben för att du inte har fått tillfälle att bära den kan få hänga med till exempel!

Vad gäller smink och hår så blir resultatet alltid bäst ju mer naturligt det är (minimalt med smink och utsläppt hår/lös fläta), men du och jag fixar detta gemensamt på plats.

Bokning & betalning
Vid bokning betalar du bokningsavgiften på en bokningsfaktura – det här garanterar din bokning och summan dras sedan av på din slutfaktura som du betalar i samband med leveransen av bilder. Vi skriver alltid kontrakt innan fotografering. 

Miljöprofil
Jag reser alltid kollektivt till och från plåtningar för att vara snäll mot miljön, därför kan det vara bra att tänka på att packa ner dina saker i en ryggsäck som du enkelt kan bära med dig.

Det alkoholfria bubbel, chokladen och jordgubbarna du bjuds på innan fotograferingen är alltid ekologisk, och jag säkerställer alltid att vi tar med oss eventuellt skräp från fotograferingsplatsen.

woman in pink dress sitting on tree photography
woman with flowers rhododendron golden hour photography

Fortsätt fira dig själv och din resa

Du har gjort någonting fint för dig själv och beställt vackra fotografier att bära med dig hela livet, och jag vill att du bär med dig känslan av omsorg, självkärlek, styrka och stolthet även efter fotograferingen.

Därför ingår en goodiebag med väldoftande produkter i det stora paketet som du kan använda efter fotograferingen när du har kommit hem i väntan på dina bilder och din utskrift för att förlänga känslan av att du har gjort något värdefullt för dig själv.

 

woman with lace gloves photography
woman sitting on roof photography
kvinna under äppelträd i solnedgång

 

Du är stark

Vart du än är i livet kan ett vackert porträtt spegla det eller bli en byggsten i den historia du vill fortsätta skriva. Vi är duktiga på att vara dumma mot oss själva, ofta i onödan, men nu är det dags att vi bryter den cykeln och istället tar för oss som de fantastiskt starka och kloka kvinnor vi är.

woman with long hair lying in a forest
blond kvinna ligger i grönt gräs

Starka porträtt – stora paketet
Här ingår allt från planeringsmöte, låneklänningar, bubbel och en goodiebag<3

 • Individuellt anpassad moodboard
 • Konsultation inför fotografering
 • Två olika klänningar/stilar
 • 1 timmes fotografering i Stockholm
 • Alkoholfritt bubbel, jordgubbar och choklad
 • 6 st. digitala bilder för fri användning*
 • 1 st. 30×40 cm förstoring på Fine Art papper
 • 1 goodiebag med väldoftande produkter att ta med hem

__________

10 000 kr
(ink. moms. Bokningsavgift 4000 kr)
* Fler bilder går att köpa till. Se priser högre upp på sidan.

Starka porträtt – mellanpaketet

 • Individuellt anpassad moodboard
 • Konsultation inför fotografering
 • En klänning/stil
 • 1 timmes fotografering i Stockholm
 • Alkoholfritt bubbel, jordgubbar och choklad
 • 4 st. digitala bilder för fri användning*
 • 1 st. 20×30 cm förstoring

__________

6 500 kr
(ink. moms. Bokningsavgift 2000 kr)
* Fler bilder går att köpa till. Se priser högre upp på sidan.

woman in dress and horse in forest photography

Starka porträtt – lilla paketet
Passar bra till t ex företagsporträtt och CV-bilder

 • Skräddarsydd moodboard
 • Konsultation via mejl inför fotografering
 • 30 minuters fotografering i Stockholm
 • 3 st. digitala bilder för fri användning*

__________

3 000 kr
(ink. moms. Bokningsavgift 1000 kr)
* Fler bilder går att köpa till. Se priser högre upp på sidan.

kvinna med tatueringar i vinterskog i motljus

SKICKA EN FÖRFRÅGAN

Det är väldigt många som skickar in förfrågan just nu, det kan därmed ta några extra dagar innan vi svarar dig. 

Används för leverans av utskrift
Färger och ljus du älskar, klädstil eller vad som helst som inspirerar dig!
Something is wrong.
Instagram token error.