Landningssida kontaktformulär gravidfotografering

Tack för ditt meddelande!

Åh vad roligt att du är intresserad av att boka in en gravidfotografering hos mig! Tillsammans kommer vi att skapa starka porträtt med en sagolik känsla, och oavsett om du är bekväm eller inte i din gravida kropp så lovar jag dig att du kommer att älska dina bilder.

VAD HÄNDER NU?

Jag kommer att svara dig inom 2 arbetsdagar efter en koll i kalendern med förslag på fotograferingsdatum (om ditt önskade datum inte är tillgängligt). Du har störst chans till tid om du har vardagstider tillgängliga, så se över möjligheten att komma loss på till exempel en måndag (den BÄSTA starten på veckan!!).

Till dess kan du läsa mina tips på hur du bäst förbereder dig inför en gravidfotografering hos mig. (klicka här).

Vi hörs snart igen!

"Jag var osäker på om jag skulle trivas med en gravidfotografering och att det skulle bli obekvämt - det blev det INTE! Det blev otroligt vackert och fina bilder att minnas - något man inte kommer få uppleva så många gånger i ett liv. Kan varmt rekommendera Sabina!" - Louise Hollingworth
”Wow vilka fina bilder Sabina! Så roligt att vi gjorde detta och tack för att du fick mig att känna mig så fin <3” - Anna Su
”Våra bilder får mig att känna mig stark och stolt - jag älskar dem, och jag kände mig så himla trygg och bekväm under hela fotograferingen. ” – Fatma Guettou

Klicka här för att läsa mer om hur jag tänker kring detta och ta del av mina bästa tips på hur du kan känna dig mer bekväm framför kameran!

Porträtt på blond kvinna i snötäckt skog och solnedgång

HÖST- OCH VINTERHALVÅRET

Jag fotograferar året om och använder mig av värmekuddar (världens bästa grej!) och varma leggings för att du inte ska frysa. Du kan även ha varma skor på dig under klänningarna då dessa ändå inte syns.