Landningssida Infosida Egoboost

Tack för ditt meddelande!

Kvinna med turkost hår sitter på en bänk i Kungsträdgården under körsbärsblommorna

Åh vad roligt att du är intresserad av att boka in  en välgörande self-care fotograferinghos mig! Tillsammans kommer vi att skapa starka porträtt med en sagolik känsla som du kommer att älska hela livet.

VAD HÄNDER NU?

Jag kommer att höra av mig till dig inom 2 arbetsdagar efter en koll i kalendern med ett förslag på datum (om ditt önskade datum inte skulle vara tillgängligt). När ditt fotograferingsdatum är bekräftat får du tillgång till min guide där du kan läsa om precis ALLT hur fotograferingen kommer gå till, hur du bäst förbereder dig, samt vad som händer efter fotograferingen. Vi kommer också boka in ett förberedelsemöte där vi går igenom detaljer.

Vi hörs snart!

"Åh Sabina! Alltså WOW, alla bilder är verkligen så vackra. Vet inte ens vem hon på bilden är liksom?! Åh vad stolt och glad jag blir! Jag har kollat på bilderna hela dagen – åh vad du är grym!" - Luna O. Baka
"Jag kände mig supertrygg under fotograferingen och du var verkligen så hjälpsam och duktig och jag kände mig så avslappnad. Det var SÅ roligt och jag är så glad över att jag gjorde detta!" - Ellinor Häll Wesslau
"Sabina är ett proffs! Så otroligt inkännande och lugnande (för en person som inte är van att stå framför en kamera). Jag kände mig helt avslappnad och det var jätteroligt! Och BILDERNA! De blev magiska." - Petra Rosander
"Tack fantastiska Sabina för en underbar tid tillsammans och otroligt vackra bilder! Från bokning tills att jag fick bilderna var kommunikationen perfekt och jag kände mig så vacker och stark under fotograferingen. Du valde ut underbara platser och hjälpte mig slappna av med din avslappnade och välkomnande utstrålning. Tusen, tusen tack Sabina - jag rekommenderar dig varmt till alla som vill göra något fint för sig själv eller någon de bryr sig om. <3" - Anna Malkan
"Tack Sabina, för en lugn och avkopplad fotografering! Det var en så fin dag, med vackert ljus, blommande natur, tystnad och du som lugnt och stadigt tog bilder på mig. Jag som är så van att stå bakom kameran visste inte hur det skulle kännas att stå framför kameran, men det gick smidigt och enkelt med dig som både var uppmuntrande och trygg. Jättekul upplevelse, och tack för fina bilder som jag kommer värdesätta länge!" - Vilhelmina Szpiro
"Jag är så oändligt lycklig över att jag gjorde det här för mig själv. Jag hatar nästan alltid bilder på mig, känner mig obekväm och konstig, men jag var så glad under den här fotograferingen och det syns verkligen i de fantastiska bilderna. Sabina var så otroligt bra på att få mig att slappna av - från att vara så fin i de inledande mejlen till att vara precis så instruerande så jag fick idéer utan att känna mig stel. Jag känner mig så stolt när jag tittar på bilderna - kan se så många delar av mig själv, och jag är verkligen så glad över detta." - Vendela Engblom