Landingssida kontaktformulär kontaktsida

Tack för ditt meddelande!

Gravidfotografering i Stockholm med vacker rosa gravidklänning i spets under ett träd

Vad roligt att du hör av dig! Jag gör mitt yttersta för att vara behjälplig med dina frågor och svarar dig inom 2 arbetsdagar.

Vi hörs snart igen,

Kram Sabina

"Jag var osäker på om jag skulle trivas med en gravidfotografering och att det skulle bli obekvämt - det blev det INTE! Det blev otroligt vackert och fina bilder att minnas - något man inte kommer få uppleva så många gånger i ett liv. Kan varmt rekommendera Sabina!" - Louise Hollingworth
”Wow vilka fina bilder Sabina! Så roligt att vi gjorde detta och tack för att du fick mig att känna mig så fin <3” - Anna Su
”Våra bilder får mig att känna mig stark och stolt - jag älskar dem, och jag kände mig så himla trygg och bekväm under hela fotograferingen. ” – Fatma Guettou

Alla mina kunder säger att det kändes tryggt och bekvämt att fotograferas av mig, och det är det bästa betyget man som fotograf kan få<3 Klicka här för att läsa mer om hur jag tänker kring detta och ta del av mina bästa tips på hur du kan känna dig mer bekväm framför kameran!

Gravidfotografering i Stockholm i grön gravidklänning och livets träd

TÄNK OM DET REGNAR PÅ FOTOGRAFERINGSDAGEN?

Så fort bokningsavgiften är betalad är din fotografering bekräftad, vilket innebär att vi snabbt kan boka om din fotografering om vädret skulle sätta stopp. Eftersom att jag endast tar emot ett begränsat antal bokningar per månad kan vi enkelt hitta ett nytt datum med mindre regnrisk åt dig.

Porträtt på blond kvinna i snötäckt skog och solnedgång

HÖST- OCH VINTERHALVÅRET

Jag fotograferar året om och använder mig av värmekuddar (världens bästa grej!) och varma leggings för att du inte ska frysa. Du kan även ha varma skor på dig under klänningarna då dessa ändå inte syns.