fbpx
Gravidklänningar till gravidfotografering i Stockholm

Klänningar att låna till din gravidfotografering

När du bokar en gravidfotografering hos mig ingår det låneklänningar från min garderob (i det stora och mellanstora paketet). Du kan självklart också ta med dig egna kläder du vill fotograferas i då det finns tid för flera ombyten!

Här nedan ser du mina tre klänningar som är speciellt utformade för gravida magar.

"Sagolik"

Den här vackra klänningen får dig att känna dig som en drottning med sitt långa släp och gula färg. Den är otroligt mjuk och passar dig som har M/L i storlek.

Gul sagolik gravidklänning till gravidfotografering i Stockholm
Gul sagolik gravidklänning till gravidfotografering i Stockholm

"Drömsk"

Denna gräddbakelse i rosa spets hänger över armarna och passar dig som har upp till XL i storlek. Här använder vi nålar för att få till den bästa passformen för dig som har S-M.

Den släpar otroligt fint bakom dig och passar lika bra för en fotografering i skogen som på stranden.

Rosa romantisk gravidklänning i spets att låna till gravidfotografering i Stockholm
Rosa romantisk gravidklänning i spets att låna till gravidfotografering i Stockholm

"Sommarkänslor"

En otroligt vacker och mycket genomskinlig kaftan i spets. Passar dig som vill ha en avskalad och ljuv och drömsk fotografering där magen verkligen får stå i fokus. Här passar det bäst med vackra underkläder i till exempel spets då dessa kommer att synas – var inte orolig dock, bilderna blir otroligt smakfulla och vackra, inte vulgära.

Vit romantisk gravidklänning i spets att låna till gravidfotografering i Stockholm
Vit romantisk gravidklänning i spets att låna till gravidfotografering i Stockholm
Gravidklänningar till gravidfotografering i Stockholm
"Jag var osäker på om jag skulle trivas med en gravidfotografering och att det skulle bli obekvämt - det blev det INTE! Det blev otroligt vackert och fina bilder att minnas - något man inte kommer få uppleva så många gånger i ett liv. Kan varmt rekommendera Sabina!" - Louise Hollingworth
”Wow vilka fina bilder Sabina! Så roligt att vi gjorde detta och tack för att du fick mig att känna mig så fin <3” - Anna Su
”Våra bilder får mig att känna mig stark och stolt - jag älskar dem, och jag kände mig så himla trygg och bekväm under hela fotograferingen. ” – Fatma Guettou
Kontakt gravidfotograf i Stockholm: kvinna med kamera i handen under en ek

FAQ

"Hur mycket kostar det att fotograferas hos dig?"

 På min bokningssida för gravidfotograferingar kan du läsa mer om mina paketpriser och skicka en förfrågan. Är du intresserad av en fotografering utanför Sverige eller om du har andra funderingar är du välkommen att fylla i formuläret här!

"Jag bor inte i Stockholm - kan jag fotograferas av dig ändå?"

Ja, det kan du! Jag reser gärna över hela Sverige och världen (kostnader för reseersättning samt mat & logi tillkommer). Se till att boka i god tid innan ditt önskade datum (senast 2 månader innan), och kontakta mig här för mer information. För att fotograferas i Stockholm, se nedan.

"Fotograferar du även barn, bröllop och par?"

Jag specialiserar mig på gravidfotograferingar och planerar varje fotografering noggrant. Detta innebär att jag prioriterar dessa typer av fotograferingar, och det ger tyvärr inget utrymme för några andra typer av fotograferingar.

Jag sms:ar dig när du har fått svar!
En gång i veckan skickar jag ut ett nyhetsbrev med massor av tips, pepp och inspiration samt nyheter och erbjudanden!
GDPR: dina uppgifter sparas endast så länge vi har kontakt och vid eventuell leverans av faktura och bilder, sedan raderas dem.

Share this:

Gilla

Gilla Laddar...
%d bloggare gillar detta: