Gravidfotograf Stockholm

Gravidfotograf i Stockholm: gravid kvinna i grön gravidklänning och vackra blommor och solnedgång vid rhododendron

AVSLAPPNAD FOTOGRAFERING MED FOKUS PÅ DIN STYRKA

Jag kommer inte be dig att le eller stå i obekväma och onaturliga poser, utan mitt fokus ligger i att fånga din styrka. Jag vägleder dig genom hela fotograferingen och visar dig hur du ska stå och hålla händerna. Tillsammans skapar vi vackra bilder du kommer uppskatta hela livet.

Gravidfotograf Stockholm

VACKRA FOTOGRAFERINGSPLATSER I STOCKHOLM

Alla platser i Stockholm som jag fotograferar vid är noggrant utvalda av mig för deras vackra ljus och omgivning med lummig skog eller vatten. Som gravidfotograf i Stockholm fotar jag året runt, och platserna anpassas efter säsong. Platsen bestämmer vi tillsammans och det viktigaste är att den stämmer överens med din vision.

VÄLFÖRTJÄNT EGENTID & UTRYMME FÖR DIG

Du välkomnas på fotograferingsplatsen med ett glas alkoholfritt bubbel en timme innan själva fotograferingen och allt fokus ligger på DIG. Du får känna dig bortskämd, vacker och stark, och som ett minne får du med dig vackra porträtt att uppskatta hela livet.

Självkärlek, egentid och kvinnlig styrka

Stort grattis till graviditeten!

En väldigt spännande tid väntar dig framöver. Att bära på ett barn är bland de största du kommer att göra i livet och att föreviga denna viktiga tid är något som du kommer att se tillbaka på som något alldeles ovärderligt.
En graviditet är det perfekta tillfället att unna dig själv en riktigt fin, lyxig och minnesvärd upplevelse.

Fotograferingsdagen är helt skräddarsydd för DIG, där du får magiska bilder som minnen från din dag.

Mitt jobb som fotograf är att skapa en plats för dig framför kameran där vi tillsammans skapar vackra porträtt som hyllar dig och din styrka, och oavsett om du känner dig bekväm eller inte i din gravida kropp så lovar jag dig att du kommer älska dina bilder.

På den här sidan kan du läsa mer om hur en gravidfotografering i Stockholm hos mig går till, plus massor av tips på hur du bäst förbereder dig inför en gravidfotografering! Bokningsformulär finns längst ner på sidan 🙂

Gravidfotografering i Stockholm med Anna i gravidklänning och svart pälsjacka med vita blommor på gravid mage

”Wow vilka fina bilder Sabina! Så roligt att vi gjorde detta och tack för att du fick mig att känna mig så fin <3” Anna Su

Priser

Diamant

KR 4 500
 • Konsultation + välkomstpaket
 • Lån av klänning - 1 ombyte
 • 45 minuters fotografering
 • 5 digitala bilder
 • 3 utskrifter

Silver

KR 5 900
 • Konsultation + välkomstpaket
 • Lån av klänning - 2 ombyten
 • 1 timmes fotografering
 • 10 digitala bilder
 • 6 utskrifter (en förstoring)
Populär

Guld

KR 7 900
 • Konsultation + välkomstpaket
 • Lån av klänning - 3 ombyten
 • 1.5 - 2 timmar fotografering
 • 15 digitala bilder
 • 11 utskrifter (en förstoring)
Gravidfotograf Stockholm

"Jag var osäker på om jag skulle trivas med en gravidfotografering och att det skulle bli obekvämt - det blev det INTE! Det blev otroligt vackert och fina bilder att minnas - något man inte kommer få uppleva så många gånger i ett liv. Kan varmt rekommendera Sabina!" - Louise Hollingworth

Gravidfotograf i Stockholm

"En investering i dig själv"

Om Sabina

Fotograferas i Stockholm av mig, en dagdrömmande fotograf som älskar att bada i havet, klappa på gulliga djur och titta på skräckfilm! Jag är väldigt enkel att ha att göra med och kan till exempel äta tacos flera gånger i veckan och se om samma TV-serier flera gånger 😉

Jag bor ihop med min kille Anton och vår adoptivkatt Tasse, och jag jobbar på heltid som fotograf i Stockholm, men jag växte upp i Västerås där jag först drömde om att bli rockstjärna och pluggade musik innan jag hittade kameran och blev totalförälskad. Som maskrosbarn hade jag en krokig uppväxt, och idag lever jag med C-PTSD.

Tack vare min kärlek till fotograferandet som varje dag låter mig komma i kontakt med inspirerande och starka kvinnor som Dig har jag hittat ett sätt att bearbeta mina trauman, och det är genom kameran: den låter mig hjälpa andra kvinnor att ge sig själva välförtjänt egentid i väntan på sitt efterlängtade barn, och det är det finaste arbete jag någonsin har haft.

Gravidfotografering Stockholm: gravid kvinna med vit gravidklänning i spets och blomkrans
Gravidfotografering på Gotland i vacker gravidklänning vid havet i solnedgång på Gotland

SKICKA EN GRAVIDFÖRFRÅGAN

Skicka din förfrågan så tidigt som möjligt innan  BF: jag tar emot ett begränsat antal bokningar per månad för att kunna säkra kvaliteten på bilderna då jag planerar varje fotografering noggrant och anpassar den utefter dig. Möjlighet till ombokning om vädret eller hälsan skulle sätta stopp blir också större.

Gravidfotografering i Stockholm i solnedgång med löv i förgrunden och rosa gravidklänning i spets

BOKNING

Om det finns tid till dig så bokar vi in dig i kalendern. Jag rekommenderar fotografering ca 2 månader innan BF, men det beror självklart också på hur du mår. Vid bokning betalar du en avgift på en bokningsfaktura – avgiften garanterar din bokning och dras av på slutfakturan du får i samband med bildurvalet.

Gravidklänningar till gravidfotografering i Stockholm

INFÖR FOTOGRAFERING

Fotograferingen anpassas helt efter dig, och vi skapar en personlig moodboard på Pinterest.  Jag rekar passande fotoplatser och du får välja klänning från mitt galleri som du hittar här. Vi ses för en fika innan din fotografering så att du får testa klänningen, och vi går även igenom din moodboard då.

Gravidfotografering Stockholm: två gravida tjejkompisar i vackra gravidklänningar och vackra blommor
Gravidfotografering Stockholm: lyxigt fika

DIN FOTOGRAFERING

Du välkomnas på fotograferingsplatsen en timme innan din fotografering med ett glas alkoholfritt bubbel, och får njuta av lyxigt fika medan vi förbereder oss.

Fotograferingen är avslappnad utan obekväma poser, och oavsett om du känner dig bekväm eller inte i din gravida kropp så lovar jag dig att du kommer älska dina bilder.

Gravidfotografering i Stockholm i grön gravidklänning och livets träd

LEVERANS AV BILDER

Fyra arbetsdagar efter fotograferingen får du tillgång till ditt onlinegalleri med våra bästa fullt redigerade bilder. Av dem väljer du ut dina 15 bilder som ingår i ditt paket. Önskar du köpa till fler bilder går det givetvis bra. En extra bild kostar 250kr och lägre vid bildpaket.

Dina bilder levereras alltid i två versioner: en som passar för utskrift och en som passar till att ladda upp på sociala medier.

Utskrifterna levereras personligen eller per post. Du kan också välja att köpa till fler utskrifter för 1000kr/st.

Porträtt på blond kvinna i snötäckt skog och solnedgång

VÄDER

När du bokar en fotografering skapar jag en moodboard efter dig och dina önskemål – där bestämmer vi också önskat ljus och känsla. Om detta ljus inte överensstämmer med vädret så bokar vi alltid om fotograferingen, även vid kraftig vind, regn eller snöfall. Du kan vara trygg i att jag alltid kommer välja en dag med de bästa förutsättningarna för våra planerade bilder.

Under årets kallare månader använder jag mig av värmekuddar (världens bästa grej!) och varma leggings för att du inte ska frysa. Du kan även ha varma skor på dig under klänningarna då dessa ändå inte syns.

fotograferas i Stockholm: höstlöv vid vatten

VAR?

Fotograferingen sker utomhus på en av mina noga utvalda platser i Stockholm. Jag har en lista på fotoplatser runt om i stan som vi kan välja mellan. Fotograferingsdagen är till för dig, därför är det viktigt att platsen känns bra även för dig, så vi väljer ut den tillsammans.

Några av platserna jag fotograferar vid är:

Hagaparken
Rosendals trädgård
Ulriksdals slott

Gravidfotografering med stolt gravid kvinna i röd gravidklänning vid stor ek och solnedgång i Rosendals trädgård
"Jag var osäker på om jag skulle trivas med en gravidfotografering och att det skulle bli obekvämt - det blev det INTE! Det blev otroligt vackert och fina bilder att minnas - något man inte kommer få uppleva så många gånger i ett liv. Kan varmt rekommendera Sabina!" - Louise Hollingworth
”Wow vilka fina bilder Sabina! Så roligt att vi gjorde detta och tack för att du fick mig att känna mig så fin <3” - Anna Su
”Våra bilder får mig att känna mig stark och stolt - jag älskar dem, och jag kände mig så himla trygg och bekväm under hela fotograferingen. ” – Fatma Guettou
Gravidfotografering i Stockholm i solnedgång med löv i förgrunden och rosa gravidklänning i spets

Din investering

Guld

Konsultation inför fotograferingen + välkomstpaket med info

Lån av kläder + ta med egna kläder: upp till tre ombyten.

1-2 timmar utomhusfotografering i Stockholm

15 digitala bilder för fri användning

En inramad 30×40 cm utskrift på Fine Art papper

Exklusiv linnebox med 10 utskrifter i storlek 10x15cm på Fine Art papper

7 900 kr

Gravidfotografering Stockholm: gravid kvinna i gul gravidklänning står vid grön buske

Silver

Konsultation inför fotograferingen + välkomstpaket med info

Lån av kläder + ta med egna kläder: upp till två ombyten.

1 timmes utomhusfotografering i Stockholm

10 digitala bilder för fri användning

En inramad 20×30 cm utskrift på Fine Art papper

Exklusiv linnebox med 5 utskrifter i storlek 10x15cm på Fine Art papper

5 900 kr

Gravidfotograf Stockholm: gravid kvinna i rosa gravidkläning i spets i solnedgång i Stockholm

Diamant

Konsultation inför fotograferingen + välkomstpaket med info

Låna klänning eller ta med egna kläder: ett ombyte

45 minuters utomhusfotografering i Stockholm

5 digitala bilder för fri användning

Exklusiv linnebox med 3 utskrifter i storlek 10x15cm på Fine Art papper4 500 kr

Gravidfotografering på Gotland i vacker gravidklänning vid havet och solnedgång på Gotland

Guld

Konsultation inför fotograferingen + välkomstpaket med lyxig gåva

Lån av kläder – upp till tre ombyten med vackra gravidklänningar + egna kläder

1-2 timmar utomhusfotografering i Stockholm

15 digitala bilder för fri användning

En inramad 30×40 cm utskrift på Fine Art papper

Exklusiv linnebox med 10 utskrifter i storlek 10x15cm på Fine Art papper

7 900 kr

Silver

Konsultation inför fotograferingen + välkomstpaket med info

Lån av kläder – upp till två ombyten med vackra gravidklänningar + egna kläder

1 timmes utomhusfotografering i Stockholm

10 digitala bilder för fri användning

En inramad 20×30 cm utskrift på Fine Art papper

Exklusiv linnebox med 5 utskrifter i storlek 10x15cm på Fine Art papper

5 900 kr

Diamant

Konsultation inför fotograferingen + välkomstpaket med info

Lån av kläder eller ta med egna kläder – upp till två ombyten

45 minuters utomhusfotografering i Stockholm

5 digitala bilder för fri användning

Exklusiv linnebox med 3 utskrifter i storlek 10x15cm på Fine Art papper

4 500 kr

Inga gömda kostnader tillkommer; alla priser du ser här är inklusive moms. Väljer du att köpa till fler digitala bilder eller utskrifter tillkommer en extra kostnad.

Kunder investerar i genomsnitt 10 000kr per gravidfotografering.

Skicka en gravidförfrågan

Så roligt att du vill boka en gravidfotografering!

Det är väldigt många som skickar in förfrågningar just nu, men jag svarar på alla inom 2 arbetsdagar.

Såhär gör du för att få störst chans till en tid:

Boka in så snart som möjligt.

Ha vardagstider tillgängliga – det ger dig störst chans till lediga tider.

Om du inte bor i närheten av Stockholm, se över möjligheten att åka hit.

Fyll i formuläret så utförligt du kan så jag förstår vad du har för önskemål.

Jag sms:ar dig när du har fått svar!
Jag rekommenderar foto ca 2 månader innan bf.
Lite info om dig, samt t ex färger och kläder du älskar eller annat som inspirerar dig. Detta hjälper mig att få en bättre bild av dig innan vi ses och underlättar i mitt arbete med din moodboard.
Detta ger mig en bättre idé av vad du önskar få för känsla i dina bilder.
GDPR: dina uppgifter sparas endast för eventuell leverans av faktura och bilder, sedan raderas dem.
En gång i veckan skickar jag ut ett nyhetsbrev med tips, pepp och massor av inspiration till dig som blivande mamma, samt nyheter och erbjudanden!