Framhäver din styrka

Du kommer att känna dig bortskämd i vackra kläder och ett glas alkoholfritt bubbel innan fotograferingen, och bilderna kommer att framhäva din inre styrka: den här dagen är till för Dig!

Magiskt ljus

Vi bokar fotograferingen lagom till solnedgången eller soluppgången för att fånga det vackraste ljuset dagen har att erbjuda och som ger dina bilder den där magiska känslan.

Vackra miljöer

Du kommer att fotograferas på en av mina utvalda platser på Gotland som jag har valt ut specifikt för deras ljus, känsla och skönhet; allt för att dina bilder ska representera Dig.

Vackra porträtt att uppskatta hela livet

närbild på blond kvinna

Du behöver inte gifta dig eller vara gravid för att ha en anledning till att investera i vackra bilder på dig själv.

Varje dag gör vi saker som går förbi osedda, därför är det otroligt viktigt att vi står upp för och hyllar oss själva! Ett vackert porträtt på dig själv är ett bra sätt att göra det på, och bilderna vi skapar tillsammans kommer du att uppskatta resten av ditt liv.

Jag skapar en plats för dig framför kameran där du, dina känslor, och dina drömmar får ta det utrymme de behöver och förtjänar, och tillsammans skapar vi vackra porträtt som framhäver din styrka och självständighet.

Investera i dig själv

Du står i fokus: den här fotograferingen är till för dig! Du kommer att få glömma vardagen för en stund och känna dig så stark och värdefull som du är. Jag anser att Du och Din resa är det perfekta exemplet på något som bör förevigas på bild, vart du än är i livet, och bilderna du går hem med kommer att framhäva din styrka och självständighet.

Inga av kvinnorna du ser här är modeller, utan de är helt vanliga människor som aldrig hade stått framför en kamera på det här sättet förut. Du kommer att känna dig avslappnad och bekväm med ett glas alkoholfritt bubbel och god choklad att njuta av mellan tagningarna.

kvinna i björkskog med rosa rosor

Om fotografen

sabina hannila skrattar in i kameran i inverness

Jag är en dagdrömmande hobbyäventyrare som älskar att skriva om berg och hav, skratta till stand-up, klappa på gulliga djur och titta på skräckfilm. Jag bor i Stockholm men föddes i Västerås. Min historia är mörk och idag lever jag med Komplex PTSD, men mitt liv vände när jag fyllde 30 och insåg att det är jag som bestämmer hur mitt liv ska se ut: jag bestämde mig då för att det ska bli allt jag någonsin drömt om, och på ett års tid har jag kommit en bra bit på vägen. 

Bildskapandet har varit livsnödvändigt för att jag ska orka bearbeta mina trauman: genom kameran kan jag uttrycka styrka, känslor och skapa en moodboard över hur jag vill att framtiden ska se ut och nu vill jag göra detsamma för andra kvinnor: det är det finaste och mest värdefulla arbete jag någonsin har haft.

woman in forest fairytale photography

Såhär går det till

Skicka din förfrågan så tidigt som möjligt och glöm inte att fylla i om du önskar lägga till rökbomber. Jag tar emot ett begränsat antal bokningar per månad för att kunna säkra kvaliteten på bilderna då jag planerar varje fotografering noggrant och anpassar den utefter dig. Möjlighet till ombokning om vädret skulle sätta stopp blir också större!

Om det finns tid till dig så bokar vi in dig i kalendern. Vid bokning betalar du 2000 kr på en bokningsfaktura och får tillgång till din moodboard online. Fakturan garanterar din bokning, och dras av på slutfakturan du betalar i samband med bilderna. 

Vart du än är i livet kan ett vackert porträtt spegla det eller bli en byggsten i den historia du vill fortsätta skriva, och jag lägger ner mycket kärlek på att planera och skräddarsy din fotografering så att den passar just dig. Därför ber jag dig att berätta om dig själv och när du känner dig som starkast, och vad du gillar när det kommer till ljus, plats, känsla och annat som inspirerar dig.

Du får sedan tillgång till en skräddarsydd moodboard där jag har samlat inspiration till din fotografering. Du har också möjlighet att bidra med bilder du tycker om och inspireras av.

Det absolut viktigaste för mig är att du känner dig stärkt av upplevelsen – du kommer att gå hem med en serie bilder som du kommer att uppskatta och älska i många år. Jag lägger ner mycket kärlek på att planera din fotografering och använder mig bland annat av moodboards skräddarsydda för dig. 

Själva fotograferingen sker  utomhus på en utvald vacker plats på Gotland. Du välkomnas till den plats jag har valt ut åt dig med ett glas alkoholfritt bubbel, jordgubbar och choklad för att gå igenom de planerade bilderna och för att göra andra förberedelser. Du får känna dig bortskämd och omhändertagen – den här dagen är till för DIG. Sedan börjar vi fotografera!

Fyra dagar efter fotograferingen får du ett urval på 30 färdigredigerade bilder. Det här är våra bästa bilder från dagen. Av dem väljer du ut 8 bilder som ingår i ditt paket, och du kan självklart också välja till extra bilder.

Extra bilder kostar 250 kr/st, och sedan kan du välja till något av följande paket:

10 bilder (5st extra): 1000kr

20 bilder (15st extra): 2500kr

En Fine Art utskrift på 30x40cm ingår i ditt paket, och du kan självklart köpa till fler printar för 1000kr styck.

Dina bilder levereras alltid med en version högupplösta bilder (5616×3744 px, 300dpi) samt en version skärmupplösta (2048×1365 px 300 dpi). Vid publicering anger du mig som fotograf, och ingen redigering av bilderna i efterhand, annars har du fri användning. 

kvinna i björkskog med blå rökbomb och rosa rosor

En investering i dig själv

 • Individuellt anpassad moodboard
 • Konsultation inför fotografering
 • 1 timmes fotografering på Gotland
 • 8 st. digitala bilder för fri användning
 • 1 st. 30×40 cm förstoring på Fine Art papper
 • 1 goodiebag med väldoftande produkter att ta med hem

                             *

        5 000kr

Dessa fantastiska klänningar får du välja och vraka mellan till din fotografering! De är i storlekar mellan M-XL och vi använder nålar för att få till passformen.

Varför fotograferar du endast kvinnor?
Vi lever i en mansdominerad värld och det finns tillräckligt med bilder på män – det är vår tid nu! Jag vill visa den kvinnliga styrkan för det är vi som kommer ta världen framåt.

Kan du också fota min partner eller mitt barn?
Fotograferingen är skräddarsydd för just dig, och den noggranna planeringen jag gör innan en fotografering gäller bara för dig för att du ska få en så exklusiv och fin dag som möjligt, därför erbjuder jag inte fotografering av partner eller barn.

Rökgranater
Vill du lägga till rökgranater som ger en fin och dramatisk effekt till dina bilder anger du det vid bokningsförfrågan. Det finns 6 olika färger att välja mellan: röd, blå, gul, lila, orange och svart.

1 färg kostar 450kr

2 färger kostar 800kr

Bokning & betalning
Vid bokning betalar du 2000 kr på en bokningsfaktura – det här garanterar din bokning och summan dras sedan av på din slutfaktura som du betalar i samband med leveransen av bilder. Vi skriver alltid kontrakt innan fotograferingen.

woman in pink dress sitting on tree photography
woman with flowers rhododendron golden hour photography

Fortsätt fira dig själv och den resa du gör

Du har gjort någonting fint för dig själv och beställt vackra fotografier att bära med dig hela livet, och jag vill att du bär med dig känslan av lyx och självkärlek även efter fotograferingen.

Därför ingår alltid en goodiebag med väldoftande produkter som du kan använda efter fotograferingen när du har kommit hem för att förlänga känslan av att du har gjort något värdefullt för dig själv.

Jag välkomnar dig på fotograferingsplatsen där du får njuta av alkoholfritt bubbel, jordgubbar och choklad medan vi går igenom de planerade bilderna och gör andra förberedelser.

woman with lace gloves photography
woman sitting on roof photography
kvinna under äppelträd i solnedgång

Du är stark

Vart du än är i livet kan ett vackert porträtt spegla det eller bli en byggsten i den historia du vill fortsätta skriva. Vi är duktiga på att vara dumma mot oss själva, ofta i onödan, men nu är det dags att vi bryter den cykeln och istället tar för oss som de fantastiskt starka och kloka kvinnor vi är.

woman with long hair lying in a forest
blond kvinna ligger i grönt gräs

Starka porträtt

 • Individuellt anpassad moodboard
 • Konsultation inför fotografering
 • 1 timmes fotografering på Gotland
 • 8 st. digitala bilder för fri användning
 • 1 st. 30×40 cm förstoring på Fine Art papper
 • 1 goodiebag med väldoftande produkter att ta med hem

__________

   5 000 kr

Används för leverans av utskrift
Färger och ljus du älskar, klädstil eller vad som helst som inspirerar dig!