Fotograf i Stockholm

porträtt i solnedgång med syrener och långklänning foto
fotograf i stockholm starka porträtt med en sagolik känsla
kvinna dansar i skogen under solens strålar med rosor

FRAMHÄVER DIN STYRKA

Du får känna dig avslappnad, stark och vacker framför min kamera där jag har skapat utrymme för Dig: den här dagen är till för DIG och är den egoboost du behöver för att hylla dig själv för allt du åstadkommer i livet.

porträtt i solnedgång på blomsteräng foto

MAGISKT LJUS

Alla mina fotoplatser i Stockholm är noggrant utvalda för deras magiska ljus, och vilket ljus du än föredrar (solnedgång, soluppgång, dimma, molnigt, dagsljus) så finns det en plats som passar just dig.

fotograf i stockholm rödhårig kvinna bland hägg blommor

VACKRA FOTOPLATSER

Du kommer att fotograferas på en av mina noggrant utvalda platser i Stockholm som jag har valt specifikt för deras ljus, omgivning och känsla: allt för att dina bilder ska framhäva DIG.

Juni 2019
FULLBOKAD
Juli 2019
FULLBOKAD
Augusti 2019
FULLBOKAD
porträtt i solnedgång kvinna och vitsippor foto

"Åh Sabina! Alltså WOW, alla bilder är verkligen så vackra. Vet inte ens vem hon på bilden är liksom?! Åh vad stolt och glad jag blir! Jag har kollat på bilderna hela dagen – åh vad du är grym!" - Luna O. Baka

Portrait of woman in misty forest
fotograf i stockholm egoboost
kvinna i vacker klänning i solnedgång och syrenbuske sagolikt porträtt

Du behöver inte gifta dig eller vara gravid för att investera i vackra bilder på dig själv

Jag vill skapa en ny tradition där vi som identifierar oss som kvinnor hyllar oss själva för allt det vi åstadkommer i livet med vackra porträtt utan att behöva gifta oss eller vara gravida. Alla vill eller kan inte skaffa barn eller gifta sig, eller så är det redan gjort – men livet tar ju inte slut där! Vi gör massor av andra saker – varje dag – som tar oss framåt i livet, bryter barriärer, hjälper andra och brottas med sjuka ideal. Det vill jag uppmärksamma!

fotograf i stockholm starka porträtt kvinna i skog vinter snö

Egoboost

Jag vill träffa dig som vill hylla dig själv med en rolig egoboost utan partner och barn: jag skapar en plats för DIG framför kameran där du och din styrka får ta det utrymme du förtjänar, och tillsammans skapar vi bilder som du kommer att uppskatta resten av ditt liv.

DU står i fokus: du kommer att få glömma vardagen för en stund och känna dig så stark och vacker som du är, och bilderna du går hem med kommer att framhäva din styrka och självständighet.

kvinna ligger i vitsippor foto

Inga tillgjorda och obekväma poser

Inga av de kvinnor jag fotograferar är modeller, utan de är helt vanliga människor som aldrig hade stått framför en kamera på det här sättet innan de kom till mig, men som precis som du ville hylla sig själva med vackra porträtt, och samtliga har sagt att de kände sig så bekväma och avslappnade med mig som fotograf: jag leder dig genom hela fotograferingen och visar hur du ska stå, vart du ska hålla händerna och vart du ska fästa blicken. 

porträtt under stor ek i långklänning romantiskt foto
Juni 2019
FULLBOKAD
Juli 2019
FULLBOKAD
Augusti 2019
FULLBOKAD
fotograf i stockholm om sabina hannila
fotograf i stockholm porträtt vid havet

Jag är en dagdrömmande fotograf i Stockholm och hobbyäventyrare som älskar att skriva om berg och hav, skratta till stand-up, klappa på gulliga djur och titta på skräckfilm. Jag bor i Stockholm men föddes i Västerås en tidig marsmorgon 1988. Mitt liv har varit en bergochdalbana, men det vände när jag fyllde 30 och insåg att att det är jag som bestämmer hur mitt liv ska se ut: jag bestämde mig då för att det ska bli allt jag någonsin drömt om. 

Bildskapandet har varit livsnödvändigt för mig: genom kameran kan jag uttrycka känslor och styrka och kartlägga min framtid. Nu vill jag göra detsamma för andra kvinnor, och det är det finaste och mest värdefulla arbete jag någonsin har haft.

Nu vill jag arbeta med att stärka andra kvinnor på det sätt jag gör bäst, och det är genom kameran

Att fotografera mig själv, min omvärld och människorna runt omkring mig har inneburit ett fysiskt bevis på att jag existerar. Det kan låta märkligt, men efter en krokig uppväxt som maskrosbarn har jag i vuxen ålder diagnostiserats med C-PTSD vilket för mig har tagit sig uttryck i overklighetskänslor och känslan av att jag inte hör hemma här, eller att jag inte förtjänar att vara här.

Att fotografera har hjälpt mig att bearbeta mina trauman och påminner mig om allt det vackra jag har runt omkring mig. Speciellt självporträttet har gett mig möjligheten att se min egen utveckling, både fysiskt som i hur jag har sett ut och vart jag har befunnit mig, men också mentalt: mina självporträtt säger mycket om hur jag har mått genom åren, och att titta tillbaka på de bilderna påminner mig om hur långt jag faktiskt har kommit och att jag borde vara stolt över mig själv.

fotograf i stockholm sabina hannila

De här tankarna fick mig att inse att vi ofta tar bilder på alla andra i våra liv, men inte på oss själva i samma utsträckning. Det är sant att vi idag tar mycket selfies för att lägga upp i sociala medier, men det är inte bilder som ofta hamnar i fotoalbumet eller på väggen. Det vanligaste är också att vi tar bilder i samband med graviditet eller bröllop, men aldrig bara för vår egen skull. Men nu vill jag skapa utrymme framför kameran för bara DIG där du får ta den plats du förtjänar och där vi tillsammans skapar starka porträtt som framhäver och belyser den stolthet du känner inför dig själv och allt du åstadkommer.

Vi som identifierar oss som kvinnor gör massor av saker varje dag som går förbi osedda och vi får stå ut med mycket samtidigt som att vi får livet att gå ihop: porträtten vi skapar tillsammans blir den hyllning till dig själv som du förtjänar, och fotograferingsdagen blir egentid för bara dig.

När jag inte fotograferar eller umgås med min sambo eller hänger på lantstället på Gotland engagerar jag mig passionerat i mänskliga rättigheter (framförallt kvinnors och flickors rättigheter) och miljöfrågor. Jag har bland annat suttit i Amnestys Stockholmsstyrelse och arbetat fem år på Naturskyddsföreningen: att jag är vegetarian och vill att mitt arbete som fotograf ska vara mer än bara vackra porträtt kommer därför helt naturligt.

porträtt i kungsträdgården soluppgång körsbärsblommor kvinna med turkost hår

"Sabina är en lyhörd fotograf och en varm och genuin person. Hon fick mig att känna mig som en supermodell men utan de tillgjorda poserna. Vår session var en häftig upplevelse! Jag är jättenöjd med bilderna, jag kan nästan inte tro att det är jag på dem! Detta är self-care på hög nivå. Alla som behöver en självförtroendeboost borde bli fotade av Sabina! Jag rekommenderar henne varmt till alla jag känner." - Katti Cernak

fotograf i stockholm sabina hannila

FÖRFRÅGAN

Skicka din förfrågan så tidigt som möjligt innan önskat fotograferingsdatum: jag tar emot ett begränsat antal bokningar per månad för att kunna säkra kvaliteten på bilderna då jag planerar varje fotografering noggrant och anpassar den utefter dig. Möjlighet till ombokning om vädret skulle sätta stopp blir också större.

porträtt i solnedgång hagaparken kvinna i sagoklänning brudtärna magiskt foto
svartvitt porträtt på kvinna i solnedgång foto

BOKNING

Om det finns tid till dig så bokar vi in dig i kalendern. Vid bokning betalar du en avgift på en bokningsfaktura – avgiften garanterar din bokning och dras av på slutfakturan du får i samband med bildleverans.

PLANERING

Jag lägger ner mycket kärlek på att planera och skräddarsy din fotografering så att den passar just dig och använder mig av Pinterest för att skapa en moodboard utifrån den information du ger mig vid bokningstillfället.

Själva fotograferingen sker utomhus på en av mina vackra och naturnära platser i Stockholm som är noggrant utvalda för deras magi och ljus.

porträtt på kvinna i rosa tyllkjol i skog älva foto
två kvinnor leker med höstlöv foto

DIN FOTOGRAFERING

Du välkomnas på fotograferingsplatsen en timme innan din fotografering med ett glas alkoholfritt bubbel, och får njuta av lyxigt fika medan vi går igenom ditt klädval och detaljer.

Fotograferingen är avslappnad utan obekväma poser, och oavsett om du känner dig bekväm eller inte framför kameran så lovar jag dig att du kommer älska dina bilder.

BILDER

Fyra dagar efter fotograferingen får du tillgång till ditt privata onlinegalleri med våra 30 bästa färdigredigerade bilder. Av dem väljer du ut det antal bilder som ingår i ditt paket. Vill du köpa till fler kan du göra det från 250kr/st, och lägre vid bildpaket.

Dina bilder levereras alltid i två versioner: en som passar för utskrift och en som passar till att ladda upp på sociala medier.

porträtt i solnedgång kvinna i klänning och björkskog foto
porträtt i solnedgång kvinna slänger med håret foto

VÄDER

Jag fotar året runt och har alltid en back-up plan vid dåligt väder. När du bokar en fotografering skapar jag en moodboard efter dig och dina önskemål – där bestämmer vi också önskat ljus och känsla. Om detta ljus inte överensstämmer med vädret så bokar vi alltid om fotograferingen, även vid kraftig vind, regn eller snöfall. Du kan vara trygg i att jag alltid kommer välja en dag med de bästa förutsättningarna för våra planerade bilder.

KLÄDER

Jag har en garderob med vackra klänningar du får välja mellan till din fotografering (stora och mellanstora paketet). Se galleriet här.

porträtt i solnedgång
bild på fika med alkoholfri rosé

LYXIGT FIKA

Jag älskar att skämma bort mina kunder med lyxigt fika på fotograferingsdagen: det är egentid för dig, och jag vill fira att du investerar i och hyllar dig själv.

TÄNK OM DET REGNAR PÅ FOTOGRAFERINGSDAGEN?

Så fort bokningsavgiften är betalad är din fotografering bekräftad, vilket innebär att vi snabbt kan boka om din fotografering om vädret skulle sätta stopp. Eftersom att jag endast tar emot ett begränsat antal bokningar per månad kan vi enkelt hitta ett nytt datum med mindre regnrisk åt dig.

porträtt i solnedgång och skog med snö vinter foto

HÖST- OCH VINTERHALVÅRET


Jag fotograferar året om och använder mig av värmekuddar (världens bästa grej!) och varma leggings för att du inte ska frysa. Du kan även ha varma skor på dig under klänningarna då dessa ändå inte syns.

porträtt i långklänning på marmortrappa brudklänning foto

fotograf i stockholm förläng egoboosten

Du har gjort någonting fint för dig själv och beställt vackra fotografier att bära med dig hela livet, och jag vill att du bär med dig känslan av omsorg, självkärlek, styrka och stolthet även efter fotograferingen.

Därför ingår en goodiebag med väldoftande produkter i det stora paketet som du kan använda efter fotograferingen i väntan på dina bilder och din utskrift för att förlänga känslan av självkärlek och egentid.

porträtt i solnedgång i skogen och långklänning romantiskt foto

"Jag kände mig supertrygg under fotograferingen och Sabina är verkligen så hjälpsam och duktig. Hon hjälpte till med olika poser och ansiktsuttryck och fick mig verkligen att känna mig avslappnad. Det var så himla roligt och jag är så glad över att jag gjorde detta!" - Ellinor Häll Wesslau

Juni 2019
FULLBOKAD
Juli 2019
FULLBOKAD
Augusti 2019
FULLBOKAD
fotograf i stockholm din investering
porträtt i solnedgång kvinna i skog och långklänning foto

fotograf i stockholm stora paketet

Passar dig som vill ha en lyxig och skräddarsydd självkärleks fotografering som är personligt anpassad efter Dig, där du får mer än bara vackra bilder.

Individuellt anpassad moodboard

Konsultation inför fotografering

Två valfria outfits från min garderob + en egen outfit

1-2 timmar utomhusfotografering i Stockholm

10 digitala bilder för fri användning

En 30×40 cm utskrift på Fine Art papper

Exklusiv linnebox med 5 utskrifter i storlek 10x15cm på Fine Art papper

Lyxigt fika och goodiebag

10 000 kr

porträtt i solnedgången kvinna i grön långklänning och syrenbuskar romantiskt foto

fotograf i stockholm mellanpaketet

Individuellt anpassad moodboard

Konsultation inför fotografering

En valfri outfit från min garderob + en egen outfit

1 timmes utomhusfotografering i Stockholm

5 digitala bilder för fri användning

En 20×30 cm utskrift

3 st utskrifter i storlek 10×15 cm

Lyxigt fika

 

 

 

 7 000 kr

fotograf i stockholm lilla paketet

Passar för CV-bilder, egoboost bilder, profilbilder, bilder till Instagram, dejtingappar, hemsida, blogg o.s.v.

Konsultation inför fotografering

Ta med dig egna kläder

45 minuters utomhusfotografering i Stockholm

3 digitala bilder för fri användning

Lyxigt fika

 

 

 


4 500 kr

Inga gömda kostnader tillkommer på paketen; alla priser du ser här är inklusive moms. Väljer du att köpa till fler digitala bilder eller utskrifter tillkommer en extra kostnad.

fotograf i stockholm

Så roligt att du vill boka en egoboost!

Just nu är jag fullbokad hela sommaren 2019, men skriv upp dig på väntelistan genom att använda formuläret här så hör jag av mig direkt om det skulle bli en plats ledig!

Såhär gör du för att få störst chans till en tid:

Ha vardagstider tillgängliga – det ger dig störst chans till lediga tider.

Om du inte bor i närheten av Stockholm, se över möjligheten att åka hit.

Fyll i formuläret så utförligt du kan så jag förstår vad du har för önskemål.

fotograf stockholm porträtt i solnedgång i skog med sommarklänning

Jag sms:ar dig när du har fått svar!
Tänk på att skicka din förfrågan senast 3 veckor innan ditt önskade datum - skickas den in senare kan jag inte garantera att det finns tid.
GDPR: Dina uppgifter sparas endast för eventuell faktura och leverans av bilder, sedan raderas dem
fotograf i stockholm om sabina hannila
Something is wrong.
Instagram token error.