Fotograf i Stockholm

Fotograf i Stockholm

Fotograf i Stockholm

FOKUS PÅ DIG

Framför min kamera får Du som kvinna utrymme till att känna och vara precis allt som du är: stark, skör, känslig, tuff, vacker och stolt. Porträtten vi skapar tillsammans är en hyllning till DIG, därför lägger jag ner mycket kärlek på att planera din fotografering noggrant.

Fotograf i Stockholm: kvinna står i yogapose utanför Dramaten i Stockholm

MER ÄN EN FOTOGRAFERING

Du välkomnas på fotograferingsplatsen ca 1 timme innan fotograferingen med ett glas alkoholfritt bubbel, jordgubbar och choklad. Den här dagen är skräddarsydd efter DINA behov och är mer egentid för dig än en traditionell porträttfotografering.

Kvinna med blont hår och blomkrans i håret

FOTOPLATSER SOM PASSAR DIG

Du kommer att fotograferas på en av mina noggrant utvalda naturnära platser i Stockholm som jag väljer utifrån dina önskemål och specifikt för deras ljus, omgivning och känsla: allt för att dina bilder ska framhäva DIG.

Augusti 2019
1 plats kvar
September 2019
2 platser kvar
Oktober 2019
1 plats kvar

En investering i dig själv

Hej du fantastiska kvinna! Vad fint att du är här, och vad roligt att du är intresserad av att få veta mer om hur det är att  fotograferas i Stockholm av mig 🙂

Mina fotograferingar är inte bara en snabb fotografering på en vacker plats med en bunt porträtt som resultat, utan jag lägger ner massor av kärlek på att planera och skräddarsy din fotografering efter Dig och dina behov så att det blir den välförtjänta och efterlängtade egentiden du vill ha och behöver<3 Det är med andra ord ingen traditionell porträttfotograf du har hamnat hos, utan jag är mer en self-care coach med kameran som verktyg. Du får mer personlighet, kreativitet och lyx i dina bilder, och mina priser är därför något högre – detta för att jag ska kunna hålla hög standard och skapa utrymme som passar just Dig.

På den här sidan hittar du all information om hur en fotografering hos mig går till, och längst ner på sidan hittar du mina priser och kontaktformulär.

"Self-care coach med kameran som verktyg"

Kvinnlig styrka: bid på kvinna med kvinnosymbol på armen
Fotograf i Stockholm

Vision

När jag var i yngre tonåren var det en för mig okänd kvinna som tittade på mig och sa “det kommer bli något stort av dig.” WOW vad de orden fastnade hos mig! Jag har fått höra massor av saker under mitt liv, saker som en människa aldrig borde få höra, både från mig själv och andra som jag har burit med mig som valda sanningar. Detta formade en osäkerhet, rädsla och försiktighet hos mig som har fått ta stor plats i mitt liv. Därför är jag så otroligt tacksam över att hennes ord tilldelades mig. Hon gav mig en plats i världen, en plats jag trodde att jag var för liten för att få äga, men som jag nu vet tillhör mig – att det är min rätt som människa och kvinna.

Nu vill jag vara den som ger detta utrymme åt andra kvinnor: en plats för DIG att släppa fram dig själv, dina känslor, drömmar och frustrationer – ge din viktiga berättelse liv. Det gör jag på det sätt jag kan bäst, och det är genom kameran. Att ge tillgång till ett tryggt space som bara är DITT, där du får känna dig stark och fin och samtidigt får med dig minnen från denna egentid i form av porträtt som du kommer att uppskatta resten av livet.

Porträtt på Vera Velastegui i Stockholm
Svartvitt porträtt på kvinna som sitter på marken och skrattar in i kameran
Fotograferas i Stockholm: kvinna med turkost hår luktar på körsbärsblommor i Kungsträdgården

"Detta är self-care på hög nivå. Alla som behöver en självförtroendeboost borde bli fotade av Sabina! " - Katti Cernak

Fotograf i Stockholm
Fotograf i Stockholm
Fotograf i Stockholm: svartvitt porträtt på kvinna med långt mörkt hår och vit t-shirt
Fotograf i Stockholm

Om Sabina

Jag är en dagdrömmande fotograf i Stockholm som älskar att bada, klappa på gulliga djur och titta på skräckfilm! Jag är väldigt enkel och kan till exempel äta tacos flera gånger i veckan och se om samma TV-serier flera gånger 😉 Just nu bor och jobbar jag som fotograf i Stockholm, men jag växte upp i Västerås.

Som maskrosbarn hade jag en krokig uppväxt, och idag lever jag med C-PTSD. Mitt liv vände dock när jag fyllde 30: jag insåg då att det är jag som beslutar hur mitt liv ska se ut, och bestämde mig då för att det ska bli allt jag någonsin drömt om. På ett års tid har jag kommit en bra bit på vägen, och det är mycket tack vare min kärlek till fotograferandet.

Genom kameran kan jag uttrycka styrka och känslor, och nu vill jag arbeta med att stärka andra kvinnor på det sätt jag gör bäst, och det är genom kameran – det är det finaste och mest värdefulla arbete jag någonsin har haft.

Fotograf i Stockholm

"Sabina är helt fantastisk som fotograf! En session med henne är den self-care som jag tycker alla ska testa på! Tack, tack, av hjärtat tack Sabina<3" - Luna O. Baka

Fotograf i Stockholm: svartvitt porträtt på kvinna med glasögon och slöja och basker vid havet

Såhär går det till

FÖRFRÅGAN

Du fyller i din bokningsförfrågan längst ner på den här sidan: där väljer du önskat paket (paketen finns längre ner på denna sidan), datum samt fyller i mer info om dig så att jag kan skräddarsy din fotografering. Jag svarar på alla förfrågningar inom 2 arbetsdagar.

BOKNING

Om det finns tid till dig så bokar vi in dig i kalendern. Vid bokning betalar du en avgift på en bokningsfaktura – avgiften garanterar din bokning och dras av på slutfakturan du får i samband med bildleverans. Nu skickar jag ut ditt välkomstpaket med information och börjar planera din fotografering!

Fotograf i stockholm
Fotograf i Stockholm

PLANERING

Jag lägger ner mycket kärlek på att planera och skräddarsy din fotografering så att den passar just dig och använder mig av Pinterest för att skapa en moodboard utifrån den information du ger mig vid bokningstillfället. Du får tillgång till din moodboard i god tid innan fotograferingen och vi går igenom den tillsammans.

DIN FOTOGRAFERING

Du välkomnas på fotograferingsplatsen en timme innan din fotografering med ett glas alkoholfritt bubbel, och får njuta av lyxigt fika medan vi går igenom ditt klädval och detaljer.

Fotograferingen är avslappnad utan obekväma poser, och oavsett om du känner dig bekväm eller inte framför kameran så lovar jag dig att du kommer älska dina bilder.

Fotograf i Stockholm

BILDER

Fyra dagar efter fotograferingen får du tillgång till ditt privata onlinegalleri med våra 30 bästa färdigredigerade bilder. Av dem väljer du ut det antal bilder som ingår i ditt paket samt den/de bilder du önskar få utskrivna. Vill du köpa till fler kan du göra det från 250kr/st, och lägre vid bildpaket.

Dina bilder levereras alltid i två versioner: en som passar för utskrift och en som passar till att ladda upp på sociala medier.

Self-care: porträtt på kvinna som njuter av solen fotograferas i Stockholm
Fotograf i Stockholm

Vanliga frågor

Jag fotar året runt och har alltid en back-up plan vid dåligt väder. När du bokar en fotografering skapar jag en moodboard efter dig och dina önskemål – där bestämmer vi också önskat ljus och känsla. Om detta ljus inte överensstämmer med vädret så bokar vi alltid om fotograferingen, även vid kraftig vind, regn eller snöfall. Du kan vara trygg i att jag alltid kommer välja en dag med de bästa förutsättningarna för våra planerade bilder.

Jag fotograferar året om och använder mig av värmekuddar (världens bästa grej!) och varma leggings för att du inte ska frysa. Förutom det har jag också alltid med mig en termos med varm dryck samt gosiga filtar som vi båda kan värma oss med mellan tagningarna.

Det finns ingen specifik klädkod, utan du fotograferas i det som du känner dig fin och/eller bekväm i – något du tycker framhäver dig på allra bästa sätt.

Skulle du vilja låna kläder så har jag en garderob med vackra klänningar du får välja mellan till din fotografering (ingår inte i det minsta paketet). Du kan se galleriet här.

Jag erbjuder i dagsläget ingen styling utöver klänningar och har heller inga invändningar på hur du sminkar dig eller har håret. För att få inspiration kan du titta på vår moodboard vi skapar tillsammans!

Många av mina kunder väljer att boka in sig hos en MUA och frisör samma dag som fotograferingen, så det kan du absolut göra för att göra fotograferingsdagen till en heldag där du bara rår om dig själv<3

"Åh Sabina! Alltså WOW, alla bilder är verkligen så vackra. Vet inte ens vem hon på bilden är liksom?! Åh vad stolt och glad jag blir! Jag har kollat på bilderna hela dagen – åh vad du är grym!" - Luna O. Baka
"Jag kände mig supertrygg under fotograferingen och du var verkligen så hjälpsam och duktig och jag kände mig så avslappnad. Det var SÅ roligt och jag är så glad över att jag gjorde detta!" - Ellinor Häll Wesslau
"Sabina är ett proffs! Så otroligt inkännande och lugnande (för en person som inte är van att stå framför en kamera). Jag kände mig helt avslappnad och det var jätteroligt! Och BILDERNA! De blev magiska." - Petra Rosander
"Tack fantastiska Sabina för en underbar tid tillsammans och otroligt vackra bilder! Från bokning tills att jag fick bilderna var kommunikationen perfekt och jag kände mig så vacker och stark under fotograferingen. Du valde ut underbara platser och hjälpte mig slappna av med din avslappnade och välkomnande utstrålning. Tusen, tusen tack Sabina - jag rekommenderar dig varmt till alla som vill göra något fint för sig själv eller någon de bryr sig om. <3" - Anna Malkan
"Tack Sabina, för en lugn och avkopplad fotografering! Det var en så fin dag, med vackert ljus, blommande natur, tystnad och du som lugnt och stadigt tog bilder på mig. Jag som är så van att stå bakom kameran visste inte hur det skulle kännas att stå framför kameran, men det gick smidigt och enkelt med dig som både var uppmuntrande och trygg. Jättekul upplevelse, och tack för fina bilder som jag kommer värdesätta länge!" - Vilhelmina Szpiro
"Jag är så oändligt lycklig över att jag gjorde det här för mig själv. Jag hatar nästan alltid bilder på mig, känner mig obekväm och konstig, men jag var så glad under den här fotograferingen och det syns verkligen i de fantastiska bilderna. Sabina var så otroligt bra på att få mig att slappna av - från att vara så fin i de inledande mejlen till att vara precis så instruerande så jag fick idéer utan att känna mig stel. Jag känner mig så stolt när jag tittar på bilderna - kan se så många delar av mig själv, och jag är verkligen så glad över detta." - Vendela Engblom

Din investering: paket & priser

Self-care

Mitt lyxigaste paket! Det här passar dig som vill ha och behöver hela upplevelsen av välförtjänt och välgörande egentid där du blir ordentligt bortskämd och omhändertagen – som ett minne från vår stund får du vackra porträtt att uppskatta hela livet.

 • Konsultation + välkomstpaket med välgörande gåva
 • Upp till 3 ombyten
 • 1-2 timmar utomhusfotografering i Stockholm
 • 10 digitala bilder för fri användning
 • En 30×40 cm utskrift på Fine Art papper
 • Exklusiv linnebox med 10 utskrifter i storlek 10x15cm på Fine Art papper
 • Välgörande överraskning

8 900 kr

Egentid

Mitt populäraste paket! Lite mindre men fullpackat med samma kärlek och planering som i det större paketet och passar dig som behöver en stund av välgörande återhämtning för dig själv.

 • Konsultation + välkomstpaket med välgörande gåva
 • Upp till 2 ombyten
 • 1 timmes utomhusfotografering i Stockholm
 • 6 digitala bilder för fri användning
 • En 20×30 cm utskrift på Fine Art papper

5 900 kr

Återhämtning

Mitt minsta paket som passar dig med ett hektiskt schema och vill ha bilder till t ex egoboost, CV, dejtingappar, sociala medier m.m.

 • Konsultation + välkomstpaket
 • Ett ombyte (egna kläder)
 • 45 minuters utomhusfotografering i Stockholm
 • 3 digitala bilder för fri användning

4 500 kr

Fotograf i Stockholm
Fotograf i Stockholm
Fotograf i Stockholm

Inga gömda kostnader tillkommer på paketen; alla priser du ser här är inklusive moms. Väljer du att köpa till fler digitala bilder eller utskrifter tillkommer en extra kostnad.

Skicka en förfrågan

Augusti 2019
1 plats kvar
September 2019
2 platser kvar
Oktober 2019
1 plats kvar

Så roligt att du vill boka in välgörande egentid!

Just nu är det många som bokar, men jag svarar på alla förfrågningar inom 2 arbetsdagar.

Såhär gör du för att få störst chans till en tid:

Ha vardagstider tillgängliga – det ger dig störst chans till lediga tider.

Om du inte bor i närheten av Stockholm, se över möjligheten att åka hit.

Fyll i formuläret så utförligt du kan så jag förstår vad du har för önskemål.

Jag sms:ar dig när du har fått svar!
Lite info om dig, samt t ex färger och kläder du älskar eller annat som inspirerar dig. Detta hjälper mig att få en bättre bild av dig innan vi ses och underlättar i mitt arbete med din moodboard.
Detta ger mig en bättre idé av vad du önskar få för känsla i dina bilder.
GDPR: dina uppgifter sparas endast för eventuell leverans av faktura och bilder, sedan raderas dem.
En gång i veckan skickar jag ut ett nyhetsbrev med välgörande tips, inspiration, erbjudanden, tävlingar och givetvis massor av vackra bilder<3