Företagsfoto

Behöver ni bilder på era medarbetare? Eller professionella bilder på er verksamhet? Jag frilansar som fotograf i Stockholm och specialiserar mig på porträtt.

Mitt ansvar som fotograf i Stockholm

Har ni egna idéer om fotograferingen? Eller behöver ni hjälp med att komma på kreativa bildlösningar? Vi bokar in ett förutsättningslöst möte och pratar om era önskemål. Vi kan fotografera porträtt med er arbetsplats som bakgrund eller så tar jag med en studiobakgrund. Jag har en portabel studio med två blixtar och två lampor, en vit, svart och två gråspräckliga bakgrunder samt reflexskärmar. 

Behöver ni verksamhetsbilder som ger en rättvis och tilltalande bild av ert företag? Låt mig dokumentera en dag på ert arbete! Många kan idag ta hyfsat snygga bilder med mobilen men som fotograf i Stockholm kan jag hjälpa er med det där lilla extra. Låt mig med fotografens blick och rätt teknisk utrustning visa upp era medarbetare och er verksamhet med snygg ljussättning och intressanta vinklar.

Hur går det till och vad kostar det?

Inför en fotografering planerar jag ljussättning, eventuellt poser och bakgrund. Ofta åker jag iväg och letar efter ett passande ställe där fotograferingen ska hållas om ni inte väljer att vara på kontoret eller har en annan idé om vart ni vill fotograferas. På fotograferingsdagen packar jag ner fotoutrustningen och riggar upp. Dags att använda kameran! Själva fotograferingen brukar ta minst tid. Sedan riggar jag ner och packar ihop utrustningen igen. Därefter säkerhetskopierar jag bilderna och gör ett grovt urval som jag presenterar för kunden via ett webbgalleri. När kunden gjort sitt val redigerar och eventuellt retuscherar jag bilderna. Sedan anpassar jag dem för webb eller tryck och skickar iväg dem till kunden.

Jag har fyra olika bakgrunder att välja mellan om ni hellre skulle vilja ha det istället för kontors- eller utomhusmiljö. Utöver det använder jag mig också av blixtar och reflexskärmar för att bilderna ska bli i toppklass.

Så vad kostar en bild? Detta beror på hur många bilder man beställer, hur mycket de ska retuscheras, hur de ska användas – på webb, i tryck, i mailutskick och så vidare. Letar ni efter en företagsfotograf i Stockholm? Kontakta mig för prisförfrågan!