FAQ

Väder
När du bokar en fotografering skapar jag en moodboard efter dig och dina önskemål, där bestämmer vi också önskat ljus och känsla. Om detta ljus inte överensstämmer med vädret så bokar vi alltid om fotograferingen, även vid kraftig vind, regn eller snöfall. Du kan vara trygg i att jag alltid kommer välja en dag med de bästa förutsättningarna för våra planerade bilder.

Varför fotograferar du endast kvinnor?
Vi lever i en mansdominerad värld och det finns tillräckligt med bilder på män – det är vår tid nu! Jag vill visa den kvinnliga styrkan för det är vi som kommer ta världen framåt.

Fotar du också min partner eller mitt syskon?
Den noggranna planeringen jag gör innan en fotografering är skräddarsydd för dig för att du ska få en så exklusiv och fin dag som möjligt, därför erbjuder jag inte fotografering av partner eller barn.

Smink, hår och kläder
Jag har vackra klänningar och blusar du får välja mellan till två olika stilar, men du får också väldigt gärna ta med dig egna kläder och rekvisita: den där finklänningen du köpte för länge sen som numer ligger och samlar damm i garderoben för att du inte har fått tillfälle att bära den kan få hänga med till exempel!

Vad gäller smink och hår så blir resultatet alltid bäst ju mer naturligt det är (minimalt med smink och utsläppt hår/lös fläta), men du och jag fixar detta gemensamt på plats.

Bokning & betalning
Vid bokning betalar du 4000 kr på en bokningsfaktura – det här garanterar din bokning och summan dras sedan av på din slutfaktura som du betalar i samband med leveransen av bilder. Vi skriver alltid kontrakt innan fotografering. 

Miljöprofil
Jag reser alltid kollektivt till och från plåtningar för att vara snäll mot miljön, därför kan det vara bra att tänka på att packa ner dina saker i en ryggsäck som du enkelt kan bära med dig.

Det alkoholfria bubbel, chokladen och jordgubbarna du bjuds på innan fotograferingen är alltid ekologisk, och jag säkerställer alltid att vi tar med oss eventuellt skräp från fotograferingsplatsen.