betalning och leverans

Betalning

Betalning sker antingen via swish eller banköverföring. Ni får ett urval på 10 lågupplösta bilder för kontroll: efter ert godkännande och er betalning skickar jag över alla bilder i högupplöst format.

Vi skriver alltid kontrakt vid fotograferingstillfället.

Leverans

När dina bilder är redigerade och klara och jag har mottagit er betalning skickar jag en länk till din e-postadress via Wetransfer där du blir ombedd att ladda ner en zip-fil. Den filen innehåller dina bilder.

Om du har beställt en utskrift kan jag leverera den personligen om du finns i Stockholm, alternativt skicka den via posten mot en extra avgift (avgiften varierar beroende på storlek och om utskriften är inramad eller inte).

Vad betalar du för?

Alla mina priser är exklusive moms (25%) och i priset ingår fotografering och resekostnader om du finns inom Stockholm.

Extra kostnader tillkommer för redigering, förberedande besök och konsultation (om sådant krävs), utskrifter, resekostnader (om du finns utanför Stockholm) och logi kostnader (om övernattning krävs).

Kontakta mig för offert.

Se mitt hösterbjudande här!