Gravidfotografering på Gotland

Kvinnan och havet

När jag fick frågan om att fotografera en gravidfotografering på Gotland visste jag direkt att jag ville göra det på Fårös raukområde. De uråldriga stenformationerna och det vilda havet tycker jag är en perfekt bakgrund som ligger i samma kategori som den styrka en gravid kvinna har inom sig, och jag blev så glad när Moa också ville vara där. Som synes på bilderna här nedan så var det en perfect match! Jag är på Gotland några gånger om året eftersom att min sambos familj har hus där, så funderar du på att boka in en gravidfotografering på ön får du gärna kontakta mig 🙂

Gravidfotografering på Gotland i vacker gravidklänning vid havet i solnedgång på Gotland
Gravidfotografering på Gotland med Moa och vacker gravidklänning vid havet i solnedgång
Gravidfotografering på Gotland i vacker färgglad gravidklänning vid havet och raukar i vacker solnedgång på Gotland
Gravidfotografering på Gotland i färgglad vacker gravidklänning vid rauk
Gravidfotografering på Gotland i vacker gravidklänning vid havet och raukar i vacker solnedgång på Gotland
Gravidfotografering på Gotland med Moa och vacker gravidklänning vid havet i solnedgång

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.