Varför har jag valt att bli gravidfotograf i Stockholm?

Du och din starka kropp

Jag har valt att fotografera gravida kvinnor för att ni är de starkaste jag vet – liksom självaste definitionen av styrka. Vissa av er har längtat och kämpat så länge, och för andra går det på första försöket. Oavsett HUR eller NÄR det har gått till så bär ni på ett helt nytt liv, och det är bland det häftigaste som finns.

Gravidfotografering i Stockholm i solnedgång med löv i förgrunden och rosa gravidklänning i spets

Kvinnlig kraft

Att fånga den kvinnliga kraften , ömma kärlek och otroliga längtan i en och samma bild är för mig som fotograf så oerhört mäktigt, och för alla dem jag har fotograferat ett ovärderligt minne att bära med sig för resten av livet.

Gravidfotograf Stockholm: gravid kvinna siluett i solnedgång
Kontakt gravidfotograf i Stockholm: kvinna med kamera i handen under en ek

FAQ

"Hur mycket kostar det?"

På min bokningssida för porträtt, samt min bokningssida för gravidfotograferingar kan du läsa mer om mina paketpriser och skicka en förfrågan. Är du intresserad av en fotografering utanför Sverige eller om du har andra funderingar är du välkommen att fylla i formuläret här!

"Jag bor inte i Stockholm - kan jag boka dig ändå?"

 Ja, det kan du! Jag reser gärna över hela Sverige och världen (kostnader för reseersättning samt mat & logi tillkommer). Se till att boka i god tid innan ditt önskade datum (senast 2 månader innan), och kontakta mig här för mer information.

"Fotar du även familjer, bröllop och par?"

Jag arbetar som fotograf i Stockholm och specialiserar mig på porträtt av enskilda personer som identifierar sig själva som kvinnor samt gravidfotograferingar och planerar varje fotografering noggrant, vilket innebär att jag prioriterar dessa typer av fotograferingar. Har du andra önskemål eller bara vill skicka ett kärleksbrev är du välkommen att höra av dig genom kontaktformuläret här så får vi se om det finns utrymme i kalendern.

Jag sms:ar dig när du har fått svar!
En gång i veckan skickar jag ut ett nyhetsbrev med massor av tips, pepp och inspiration samt nyheter och erbjudanden!
GDPR: dina uppgifter sparas endast så länge vi har kontakt och vid eventuell leverans av faktura och bilder, sedan raderas dem.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.