Att hylla sig själv: coola kvinnor del två, Luna.

Du har jobbat hårt för att komma dit du är just nu i livet: det har inte varit enkelt, och kanske har du fortfarande en lång väg att gå, men du vet att du har gjort det efter dina förutsättningar, samtidigt som du får livet att gå ihop. Det är beundransvärt; allt du har gjort fram tills idag har gett dig egenskaper att vara stolt över och har lett dig hit, till mig. Som maskrosbarn vet jag hur tufft livet kan vara och hur viktigt det är att hylla sig själv när ingen annan gör det varje gång man tar sig upp igen, och jag är så tacksam för att jag får vara en liten del av din viktiga historia. Jag har fotograferat över 300 individer i snart 14 år, så porträttfotografering ligger mig minst sagt varmt om hjärtat.

Du behöver inte vara gravid, modell eller gifta dig för att investera i vackra porträtt på dig själv.

Ett porträtt på dig själv är en av de finaste hyllningarna du kan ge dig själv: det blir en ständig påminnelse om allt hårt arbete du har gjort för att komma dit du är idag. Vi lever i en värld som länge har fått oss att känna oss mindre värda, men nu är det dags att vi visar att vi är stolta, starka och vackra! Därför fokuserar jag mitt livsverk på den individuella personen som identifierar sig som kvinna och vill ta för sig och föreviga sig själv på bild, även utan barn och partner: fotograferingsdagen är till för DIG!

Jag hjälper dig hela vägen

En av mina främsta styrkor är att få mina kunder att känna sig avslappnade och stolta över sig själva, och jag hjälper dig genom hela fotograferingen genom att berätta hur du ska stå, hur du ska hålla händerna och vart du ska fästa blicken. Jag kommer inte be dig att le eller stå i obekväma poser, utan jag lägger fokus vid att ta fram dina naturliga uttryck som utstrålar styrka och stolthet, och ger dig porträtt som du kommer att uppskatta hela livet. Mitt mål som fotograf är att skapa utrymme för dig framför kameran där du får ta för dig och hylla dig själv för allt du åstadkommer, och du kommer att få en fin och avslappnad stund som bara är till för dig: egentid.

” Åh Sabina! Alltså WOW, alla bilder är verkligen så vackra. Vet inte ens vem hon på bilden är liksom?! Shit vad stolt och glad jag blir! Jag har kollat på bilderna hela dagen – åh vad du är grym!” Luna O. Baka

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.