Coola kvinnor del ett: Fatma

Den senaste månaden har jag fått äran att träffa och fotografera 14 coola, starka och vackra kvinnor och jag känner mig mållös och ödmjuk inför deras mod och styrka. Alla dessa kvinnor bär på egna individuella historier, men deras porträtt talar om vår kollektiva berättelse om hur det är att vara människa.

Först ut var Fatma som är en fotografkollega: vi träffades i Hagaparken för att fota henne och hennes gravidmage, och bilderna blev magiska. Vi har träffats en gång till efter det då vi tog en fika för att bolla idéer och inspireras av varandra i egenskap av fotokolleger och jag är så tacksam för den nya vänskapen som håller på att växa fram. Det visade sig också att vi kommer från samma ställe och har vuxit upp väldigt nära varandra utan att veta om det. Det är det finaste med mitt jobb, att hitta likheter i människor som jag nog aldrig skulle ha träffat om det inte vore för mitt jobb<3

Gravid kvinna sitter på trädstam i mörk skog och solstrålar skiner mellan träden
Gravidfotografering Stockholm solnedgång

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.