Om förändring.

Jag har redan fått en inneboende🦋 Hela livet har jag letat efter tecken på saker, tecken som talar om att allt kommer att gå bra och att det ligger förändring i luften. När tankarna om att lämna England och min före detta partner började gro ordentligt hos mig stod jag i vårt kök och lagade mat då en fjäril plötsligt flög fram till mig och stannade framför mitt ansikte i luften en lång stund – det kändes lite som att vi tittade på varandra. I de få sekunderna som detta varade hann jag bestämma mig för att lämna allt och flytta hem och att det skulle vara min enda chans att få ordning på mitt liv. Fjärilen försvann på ett ögonblick och jag lyckades aldrig se vart den tog vägen. Tre månader senare hade jag packat väskorna och satt med blandade känslor på ett flyg hem till Sverige.

Ett tag efter att jag hade kommit hem råkade jag av en slump på ett stycke om symboler och dess betydelse, och läste då att fjärilen representerar positiv förändring. Så det är inte så konstigt att mina tankar dras tillbaka till det stycket nu när jag står i min alldeles egna lägenhet med en inneboende fjäril från första dagen, med operationen gjord, ett bra jobb och livet i schack liksom. Är SÅ tacksam för allt det här och för min fina extrafamilj som har hjälpt mig med ALLT. Nu mår jag❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.